NIEUWSPAGINA VAN DUO TOPPIE!

01-10 (Duo TOPPIE Hyves)
Jaa Hyves is momenteel erg HOT! Dus wij kunnen natuurlijk ook niet achter blijven...
Door 'Tamara Ackermans' (vriendin van Henry) is er een 'Duo TOPPIE Hyves' gemaakt en verder heeft ze daar wat hulp bij van haar vriendin Joyce. We houden de Hyves dus niet zelf bij, dit wordt dus gedaan, maar meld je massaal aan op onze Hyves, want we vinden het wel leuk om de ledenlijst te zien groeien! Volgende week weer nieuwe foto's.......

24-09 (nieuwe foto's)
Vanaf vandaag zijn er weer wat foto's te bekijken van een aantal optredens die we in september hebben gedaan. We kunnen weer terugkijken op een aantgal geslaagde feesten en tevreden klanten.
Klik hier voor de foto's.  Duo TOPPIE boeken voor 2008? Vul snel het aanvraagformulier in op onze site, de boekingen voor 2008 gaan al erg hard en we willen niemand teleurstellen! Liever een grote band? Boek dan de band Up 2 Date waar Michel en Henry ook samen in spelen.

10-09 (nieuwe foto's & lichtshow)
Henry is ook weer terug van een weekje uitrusten en gelijk mochten we weer aan de gang! Afgelopen vrijdag hebben we een leuke bruiloft gedaan met veel bekenden uit Beesd en ook een optreden van Zangeres Erna Temming (Holland Duo). De dag erna nog een bruiloft gehad in een klein dorpje getiteld Linden. Ook is de lichtshow nog uitgebreid met 2 movingheads. Binnenkort een nieuwe pagina op de site met onze apparatuur en meer over onze Roadie 'Jeroen' die tegenwoordig vast onderdeel is geworden van Duo TOPPIE! Tenminste als hij niet nog meer gaat slopen..... anders ligt de ontslagbrief al klaar ;). Klik hier voor de foto's.

27-08 (Huntenpop & nieuwe foto's)
Afgelopen vrijdag hebben we met de hele band (www.up-2-date.nl) mogen spelen op een heel groot festival in de achterhoek, namelijk 'Huntenpop'. We waren als laatste band geprogrammeerd en speelden Top 100 Allertijden. Zo'n 2500 enthousiaste mensen zongen met ons mee en gingen helemaal uit hun dak! Het was voor ons allemaal een hele ervaring en we vonden het TOF om te mogen doen. De foto's komen op de website zodra Michel weer terug is van een weekje vakantie. Wij hebben het weekend gisteren afgesloten in 'Posterenk' tijdens een optreden voor de Pampus Stichting.
Klik hier voor de foto's.

13-08 (Nieuwe foto's)
Er zijn weer nieuwe foto's geplaatst van een aantal feesten die we hebben gedaan in Augustus.
Klik hiervoor de foto's. Tevens zijn we ook trotste eigenaar geworden van een muziekcomputer met touchscreen met zo'n 8000 nummers erop. Dus in de pauze wordt er ook gewoon goede muziek gedraaid.

30-07 (Nieuwe foto's met Stef Ekkel, Marianne Weber & Grad Damen)
Afgelopen weekend hebben we weer mogen optreden met Toppers van Artiesten. We hebben opgetreden voor zo'n dikke 400 man tijdens de Hollandse Avond. De sfeer zat er vanaf het eerste nummer in en het was weer een groot feest!! Klik hiervoor de foto's.

25-07 (Nieuwe foto's & nieuwe apparatuur)
Vanaf vandaag zijn er foto's te vinden van de kermis in Millingen aan de Rijn, we hebben 2 dagen mogen optreden in Cafe de Kastanje! Het waren 2 leuke dagen en volgend jaar zijn we weer van de partij! Ook waren onze collega bands 'Summerland' & 'Commercial Break' vertegenwoordigd op de kermis, altijd leuk om even te gaan luisteren en bij te kletsen. Klik hier voor de foto's.

We hebben zelf nieuwe lichteffecten aangeschaft, namelijk 2 moving heads van Showtec, deze zorgen voor mooie effecten en geeft nog meer kleur aan ons optreden. Daarnaast heeft Theo Baars geinvesteerd in nieuwe versterkers met nog meer vermogen en betere klankkleuren.
Wil je het zelf zien en horen? Kom dan op dinsdag 31 juli naar de Huissense dag wij spelen daar vanaf 10.00uur smorgens op het plein. Ja u leest het goed, vanaf 10.00uur smorgens pfffff.....

10-07 (Nieuw filmpje + openbare optredens)
Zoals beloofd hebben we nog een nieuw filmpje geplaatst op onze website. Je vindt hem hier, het filmpje is gemaakt op de kermis van Zeddam.
Ook hebben we nog een aantal leuke optredens, dus niks te doen? Kom dan gezellig even meefeesten!
Wanneer: Maandag 23 juli van 20.30 - 01.30 uur & Dinsdag 24 juli van 20.30 - 01.30 uur
Waar: Zaal de Kastanje, Heerbaan 119, Millingen aan de Rijn
Wat: Kermis Millingen aan de Rijn

10-07 (Foto's Kermis Zeddam)
Zoals jullie hieronder al hebben kunnen lezen hebben we 3 dagen gespeeld op de kermis van Zeddam.
Het waren drie hele leuke dagen en het was een groot feest! De foto's zijn te bewonderen in het fotoboek en binnenkort komt er nog een 'Jumpfilmpje' op de site. Ook worden er foto's geplaatst op de website van 'Up 2 Date'. We willen ook nog Jos Geerdink en zijn medewerkers van Hotel Ruimzicht bedanken voor de gastvrijheid van de afgelopen dagen! We hebben heerlijk gegeten en Henry heeft er heerlijk geslapen. Het was perfect geregeld, dus nogmaals bedankt!!!

02-07 (Foto's & Openbare optredens)
Er zijn weer nieuwe foto's te bewonderen in ons fotoboek! We hebben weer een aantal leuke optredens gehad. Ook hebben we volgende week een aantal openbare optredens van Duo TOPPIE en de allround coverband Up 2 Date waar we ook allebei in spelen.

* 07-07: 15.00 - 17.30 uur Duo TOPPIE 's avonds vanaf 20.30 uur met Up 2 Date
* 08-07: 15.00 - 17.30 uur Duo TOPPIE 's avonds vanaf 20.30 uur met Up 2 Date
* 09-07: 13.00 - 17.30 uur Duo TOPPIE 's avonds vanaf 20.30 uur Duo TOPPIE
Dit alles vindt plaats in de Feesttent op het Europaplein (bij de kermis) te Zeddam, dus niks te doen?
Kom dan gezellig meefeesten met ons.....

28-06 (Nieuw Gastenboek)
Sinds vandaag hebben we een nieuwe reclame vrij gastenboek die op onze eigen server draait. Het oude gastenboek is ook nog steeds te bekijken. Daar staan zoveel leuke berichten in die we absoluut niet verloren willen laten gaan. Klik hier voor het 'Gastenboek'. Tevens hebben we afgelopen vrijdag allebei iets meegemaakt wat we geen van beiden ooit hebben meegemaakt! Aangekomen na een lange reis in Deventer, was er geen bruidspaar te bekennen....??! Ook telefonisch niet te bereiken, wij stonden perplex net zoals de zaaleigenaar. Helaas voor het bruidspaar moet er toch betaald worden. Ze hebben de overeenkomst ondertekend en bevestigd per e-mail. Dus verliezen gaan ze het altijd....
Want dit laten we uiteraard niet zomaar gebeuren en we hebben er al werk van gemaakt.

21-06 (Nieuwe geluidsfragmenten)
We hebben in april de MD speler een avondje mee laten lopen en wat live opname's gemaakt van ons optreden. We hebben er een aantal fragmenten uitgehaald en die zijn vanaf vandaag te beluisteren op onze website. Klik hier om de pagina te gaan.

17-06 (Duo TOPPIE met Koos Alberts & De Gebroeders KO)
We hebben weer een druk weekend achter de rug, maar zeker een geslaagd weekend! Zo zijn we donderdag begonnen met een bruiloft in Beuningen en geeindigd in Zwijndrecht waar we mochten optreden voor een volle feesttent, samen met Koos Alberts & de Gebroeders Ko. Ook gaf 'Jeroen' look a like Andre Hazes een optreden. Kortom een geweldig weekend. klik hier voor de foto's.

28-05 (Nieuwe Foto's)
Vanaf vandaag staan er weer leuke foto's op de site van een aantal optredens. Deze keer zijn er wat foto's gemaakt door onze 'Roadie' Jeroen en door een mooie blonde dame (Moontje???) uit Bemmel. Ze heeft al eens eerder foto's gemaakt tijden een optreden van ons, enkel waren wij dat alweer vergeten...! Dus bij deze bedankt voor de mooie foto's en de volgende keer kom je het toestel maar weer halen... Klik hier voor de foto's.

14-05 (Nieuwe Foto's)
Er staan weer nieuwe foto's op de website... we hebben een aantal leuke optredens gehad en de foto's zijn hier te bewonderen. Schrijf ook eens wat leuks in het gastenboek!

01-05 (Nieuwe Foto's + T-Shirts van Duo TOPPIE!)
Ons lang weekend zit er weer op. We zijn begonnen met een gezellge bruiloft in Doesburg en geeindigd met een leuk optreden op een groot plein te Nieuwegein. Iedereen was in de juiste stemming en het weer zat ook mee dus het hele plein zat heerlijk vol. Enkel was het wel erg warm in de zon. Klik hier voor de foto's. We hebben sinds dit weekend ook T-shirts met ons logo en website adres erop. Deze zullen we op optredens een aantal weggeven.... Klik hier voor een afbeelding van een Duo TOPPIE Shirt.